Transparent
Inloggen
Sluiten

Roorda heeft genoten van debuut

4 april 2008 21:55

Verslaggever: RvN, 123PSV

Uit tegen Fiorentina maakte Bas Roorda zijn debuut in het doel van het eerste elftal van PSV. "Ik heb hier echt van genoten. Er zijn slechtere momenten denkbaar om je debuut te maken" aldus Roorda in het Algemeen Dagblad.

"Natuurlijk begrijp ik dat iedereen hoopt dat Gomes zo snel mogelijk kan keepen. Hij is een held, een geweldenaar. Ik moet niet de illusie hebben dat ik beter kan keepen dan hij. Mocht ik dit seizoen nog nodig zijn, vul ik het op mijn manier in. Ik ga hem dan proberen zo goed mogelijk te vervangen."

Stiekem hoopt Roorda erop dat hij zondag in de thuiswedstrijd tegen Heracles Almelo het doel verdedigt. "Natuurlijk gun ik niemand een blessure en Gomes al helemaal niet. Maar als ik een competitieduel speel, is mijn aandeel in de mogelijke landstitel toch net wat groter dan nu. Eerst ga ik de wedstrijd tegen Fiorentina nog even op me in laten werken. Het was genieten."

Meer: Algemeen Dagblad

Meer op




Tags

roorda fiorentina gomes almelo denkbaar geweldenaar heracles landstitel verdedigt

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.




PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte